tisdag 19 juni 2012

Lysekil o vandrarhem

Sitter just nu nyduschad, varm och torr :) på ett vandrarhem i Stocken på Orust. Att få duscha bort den nu välingrodda svetten från febersvängningarna i onsdags och torsdags var SKÖÖNT! Har hängt upp typ allt vi har med oss känns det som på tork inne på rummet så det hänger o ligger saker överallt men vi ska väl få torra grejer o kläder iaf.
I morgon ska det blåsa 12-15m/s (enligt YR) så vi passar på att ta en tvätt, tork och vilodag därav vandrarhemmet.

Dagens paddling började tufft med 10 m/s rakt från söder (enl Kustväder) under överfarten från Malmön till Lysekil, en tur som tog dryga 3 timmar. PUST!
Väl i Lysekil var det iof skönt att det inte var något badväder för badstranden var helt ledig att lämna kajakerna på när vi tog en tur in till stan på solcellsladdarjakt. Vi lyckades också få en pizza till lunch och senare kaffe på Havets Hus. Pizza måste jag säga är väldigt bra paddlarmat -mätt fram till kvällsfika alldeles nyss :)
Under tiden i Lysekil hann det mojna så vår fortsatta paddling ner till Stocken var lugn och väldigt behaglig. En säl fick vi se idag oxå -det blir så mycket lättare att paddla varje gång vi ser en (även valar har den effekten, hoppas vi får se tumlare längre fram :)).
Det blev totalt inte så många timmars paddling idag, 25km blev det.

Nä, nu är det sängdags, torr och osaltig :)
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar