onsdag 27 juni 2012

Fungerande SPOT. Tack James o Kajaktiv!

Efter långpausen i Träslövsläge igår blev det 15km paddling till stranden i Rosendal. Där åt vi middag på pizzerian och provianterade. När vi kom tillbaka hade vinden och vågorna ökat (vind 10m/s o våghöjd 1,2m) och skulle fortsätta öka ytterligare under kvällen. Vi bestämde oss för att tälta på stranden.

Klockan 5.30 blåste det fortfarande lika mycket så vi bestämde att avvakta under förmiddagen. Väntetiden använder vi till att torka kläder, tält och rengöra kajakerna.
Vid fyra har det lugnat ner sig så pass mycket att vi beslutat oss för att paddla iväg för att iaf ta några km idag. Det är fortfarande ganska stora vågor men det går bra. Karin har mer ont än vanligt i sin axel så det blir bara 6km paddling till stranden i Olovsbo, så att axeln får vila idag och förhoppningsvis är på bättre humör imorgon :)

Som ni kan se på kartan har vi nu en fungerande SPOT igen :-)
TACK så mycket James och Kajaktiv för hjälpen!

3 kommentarer:

  1. Hej! Eftersom jag har en son som paddlade HBB 2009, http://www.utsidan.se/blogs/petter/index.htm, och som nu är på väg efter finska kusten, http://kajaktillaland.blogspot.se/, sitter det i ryggmärgen att kolla paddlingarna varje år. I ert fall är dock vissa likheter slående. Seyjak Prijon, läkare och en tunnhårig far med grå skepparkrans. Dock med den skillnaden att jag inte paddlade med. Körde bara kajaken ner till Uddevalla där Petter jobbade under vårvintern för att värma upp. Var rädd om er. Hoppas verkligen att ni når målet. Håller båda tummarna. Kul med många bra bilder på bloggen.
    /Petters pappa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,
      Tack så mycket!
      Kul med likheter :)
      Vi sitter idag, efter Laholmsbukten igår, i Torekov med stark motvind och åskvarning och laddar inför Skälderviken. Så då passar det ju utmärkt att kolla in på Petters blogg nu :) Hoppas att det går för honom också!
      Nu håller vi tummarna för en fin överfartsdag imorgon.
      / Karin o Palle

      Radera
  2. No problem, hope the weather gets better for you soon.

    James

    SvaraRadera