måndag 20 augusti 2012

Norrbotten :)

Passerade under förmiddagen Tåme skjutfält, -nostalgi :)
Lyckades iaf ha tur o vara vältimade där, inga skjutningar idag.
Fram till lunch hade vi motvind och sedan mycket medvind som fram till kl 17 var bra. Hittade perfekt middagsplats, i en vik i lä med sandstrand att gå i land på! Vi hade räknat med att det skulle bli en hel del instänk i kajakerna o landstigning på stenstrand innan vi rundade udden och sanden uppenbarade sig :) Ca en timme senare, när vi ätit middag och skulle fortsätta hade vinden ökat och det blåste ca 10m/s, lite för mycket för oss att paddla överfart i. Så det blev till att stanna kvar. Vilket visade vara ganska trevligt när vi upptäckte att det var en blåbärsguldgruva vi hamnat i :)
Men det verkar enligt väderprognosen som att det kan bli en tuff dag även imorgon.
Vi har som rubriken säger kommit in i fina Norrbotten, det är ju nästan lite som att komma hem, tycker två Bodenlumpare :)
Tåme lyckades totalbota min (Karins) åldersnoja, tänkte på att det var 6år sedan jag var här sist och insåg att det nästan är en fjärdedel av mitt liv -då har man ju INTE levt länge..

35,4 km hann vi med innan inblåsningen.

3 kommentarer:

  1. Hej. Jag har precis skaffat kajak och följer er blogg med nöje. Kul att ni gör det här ihop! All lycka och medvins önskar jag er nu i "slutspurten". MVH Anders

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!
      medvind har vi, men lite för mycket just nu :)
      Kul att du följer oss och ännu roligare att du skaffat kajak :)
      Hoppas du får många fina turer i den!

      Radera
  2. Hej!

    Underbar blåbäsbild!:)

    Kram från mamma

    SvaraRadera